Citytrack-testikäyttäjät

Citytrack tarvitsee kehittyäkseen testikäyttäjiä. Jos kartat kiinnostavat, uusien sovellusten kokeilu ja yhteiskehittäminen innostavat, tervetuloa mukaan testikäyttäjäporukkaan! Mukaan pääset lataamalla Citytrackin Google Play -kaupasta ja käyttämällä sitä Tampereen asema-alueella. Testikäyttäjiltä kysytään palautetta, jonka avulla sovellusta kehitetään jatkuvasti paremmaksi. Huomaathan, että Citytrack on nyt pilottivaiheessa julkaistu vain Android-laitteille.

Palaute

Kaksi testikäyttäjäarvontaa!

Onnetar suosi Early bird -arvonnassa Rasmus Ryyppöä. CityTrack-tiimi onnittelee! Arvonnan suorittivat projektipäällikkö Marko Luomi ja Sanna Rytövuori. Virallisina valvojina toimivat Máté Kis-Király ja Jarkko Saarinen.
Kaikkien testikäyttäjien kesken arvotun Lenovo Yoga Tab 3 tabletin voitti Kirsi Rajamäki. Onnittelut voittajalle! Arvonnan suoritti Máté Kis-Király ja virallisina valvojina toimivat Jarkko Saarinen ja Emmi Mäenpää.
Muuta arvontoihin liittyvää: Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimet julkaistaan myös tällä sivulla.